QRM productieplanning software

 

Over ons

PROPOS software vindt zijn oorsprong in de praktijk. Het is ontwikkeld bij BOSCH Scharnieren en Metaal, een Nederlands productiebedrijf dat wereldwijd voorop loopt op het gebied van procesverbeteren met Quick Response Manufacturing (QRM) en Lean Manufacturing. Ter ondersteuning van deze succesvolle QRM en Lean implementatie is PROPOS software ontwikkeld.

Vanuit het enthousiasme van bedrijven die naar de QRM implementatie en de software bij BOSCH kwamen kijken, is het idee ontstaan om ook andere bedrijven het succes van PROPOS software te bieden.

De binding met de praktijk van productie is en blijft voor ons van groot belang. Nieuwe ontwikkelingen in onze software toetsen wij altijd aan de theorie van Lean en QRM maar zeer zeker ook aan praktijk van de dagelijkse gang van zaken in het productiebedrijf waar PROPOS is ontstaan.

Door onze ontstaansgeschiedenis en onze diepgaande maar brede kennis, kunnen wij meer bieden dan software alleen. Tijdens de implementatie van PROPOS bij onze klanten, kunnen wij - als u dat wilt - ook QRM en Lean principes in uw bedrijf introduceren of verbeteren. Deze principes zullen de implementatie van PROPOS extra krachtig maken en de voordelen voor uw bedrijf verder vergroten.

Ons netwerk omvat een groot aantal bedrijven en instellingen die allemaal enthousiast bezig zijn met het verbeteren van hun processen door QRM en Lean Manufacturing. Via ons is al deze kennis en ervaring ook voor u beschikbaar. PROPOS is nauw betrokken bij het Nederlands QRM Centrum (BOSCH Scharnieren en Metaal is ÚÚn van de oprichters ervan), wij hebben goede contacten met experts aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), technologie-instituut Sirris in BelgiŰ en tal van andere hogescholen en universiteiten in Nederland en daarbuiten. Daarnaast onderhouden wij goede persoonlijke contacten met prof. Rajan Suri, de grondlegger van QRM.

Als u met PROPOS in zee gaat, kiest u een betrouwbare partner die begrijpt wat er bij u speelt en wat voor u van belang is. Onze ruime theoretische kennis en praktische ervaring garanderen een goed advies en een succesvolle implementatie van PROPOS in de praktijk bij uw bedrijf. Met altijd als doel de lange termijn winstgevendheid en de continu´teit van uw bedrijf te vergroten.

 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

Aan een half woord genoeg

Vanwege onze ruime praktijkervaring begrijpen wij snel uw problematiek. Die kunnen wij samen met u koppelen aan praktische oplossingen. Die oplossingen kunnen in onze software liggen maar bijvoorbeeld ook in het toepassen van een aantal QRM of Lean Manufacturing principes. De software borgt en versterkt vervolgens de doorgevoerde verbeteringen.

Direct contact met ons?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Bedrijfsnaam:
E-mail:
Vraag:
 

 

 
 
 
(c) 2012  PROPOS software   |   PROPOS software   |   Voltastraat 84   |   7006 RW   |   Doetinchem   |   (+31) (0) 850 479 865   |   info@propos-software.nl