WERKT U MET NAVISION?

ERP Navision planning -

Werkt u met het ERP systeem van MS Dynamics Navision? Een goede keuze voor een krachtig pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. 

Want van het actief ondersteunen en optimaliseren van de processen hebben ontwikkelaars van ERP systemen geen kaas gegeten. Wij gelukkig wel. En onze kennis en ervaring zit verpakt in PROPOS software.

 

PROPOS + NAVISION =

EEN GOEDE MATCH

Wist u dat de meeste van onze klanten gebruikmaken van het ERP systeem Microsoft Dynamics Navision?  PROPOS heeft daarom al een koppeling voor meerdere versies van het ERP systeem van Navision. Dit versnelt en vergemakkelijkt de implementatie. 

ERP Navision planning -

De volgende klanten profiteren al van de combinatie Navision en PROPOS software:

Hoe werkt PROPOS met Navision?

Door PROPOS te koppelen aan jullie Microsoft ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS jullie planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in je bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. Daarnaast biedt PROPOS geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen.

PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar Microsoft Dynamics zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

Bekijk hier hoe andere Navision-gebruikers PROPOS inzetten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.