Custom apps

Etiketten printen? Pakbonnen maken?

Koppel PROPOS met andere systemen

Waarom zouden we stoppen bij productieplanning? PROPOS gaat verder. Wij geven u de mogelijkheid om elke gewenste functionaliteit te integreren in PROPOS. Zo sluit het systeem precies aan op uw andere processen en software.
Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitsmetingen op productorders, het bijhouden van materiaal-verbruik, het automatisch printen van etiketten, het maken van pakbonnen, enzovoort. Software op maat dus, maar dan geïntegreerd in PROPOS. Zo kunt u elke denkbare toepassing in het productieproces met PROPOS ondersteunen.

Tijdens het in bewerking nemen of gereedmelden van productorders kan PROPOS controleren of een maatwerkmodule moet worden geopend. Daarbij geeft PROPOS al specifieke informatie mee zodat de
maatwerkmodule precies toegespitst is op die productorder. Ook kan de maatwerkmodule aan PROPOS laten weten of aan alle voorwaarden is voldaan om de order ook daadwerkelijk in productie te mogen nemen of gereed te mogen melden. Met deze nieuwe functionaliteit kunt u PROPOS koppelen aan elke ander denkbare softwareoplossing in je bedrijf.


Hierdoor ontstaat een nog beter geïntegreerde situatie, op weg naar de volledige Smart Factory!  

Ontdek ook de voordelen van

Direct contact met ons?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.