Lean manufacturing voor maatwerkbedrijven

Lean manufacturing staat hoog op de verlanglijst bij menig productiebedrijf. Of het ook bij uw bedrijf past, is de vraag. De principes van lean manufacturing zijn afgestemd op het produceren van grote hoeveelheden met weinig variatie. Werkt u juist regelmatig met maatwerkproducten, dan heeft u meer nodig dan alleen Lean manufacturing. PROPOS werkt met een aantal speerpunten van Lean, zoals pullproductie, het verminderen van onderhanden werk en continue verbetering, maar gaat uit van de principes van Quick Response Manufacturing. Deze filosofie is specifiek ontwikkeld voor high mix-low volume bedrijven. Bekijk de video voor een beknopte uitleg van Lean in 90 seconden.

Lean manufacturing -
Video afspelen

PROPOS is ontwikkeld voor maatwerkbedrijven​

PROPOS software vindt zijn oorsprong in de praktijk. Het is ontwikkeld bij BOSCH Scharnieren en Metaal, een Nederlands productiebedrijf dat wereldwijd voorop loopt op het gebied van procesverbeteren met Quick Response Manufacturing (QRM) en Lean Manufacturing. PROPOS software is ontwikkeld ter ondersteuning van deze succesvolle QRM en Lean implementatie.

Lees ook: Wat is QRM?

Direct contact met ons?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.