Shop floor control
voor stappenproducties

Als specialist in maatwerk heeft u waarschijnlijk te maken met een hoge variatie in uw productieorders en veel verschillende bewerkingen en routes in uw productieproces. Als maatwerk de standaard is, heeft u behoefte aan een dynamische oplossing. Met PROPOS ervaart u flow in uw productieproces!

Branche Stappenproducties -
Branche Stappenproducties -

PROPOS zorgt voor flow

PROPOS is bij uitstek geschikt voor middelgrote maakbedrijven met een high-mix low-volume productie. Ons shop floor control systeem plant uw productieorders volautomatisch, bepaalt de optimale flow, monitort en stuurt aan op de werkvloer. Het resultaat? Kortere doorlooptijden, minder onderhanden werk en een hogere leverbetrouwbaarheid. Een beter resultaat, met minder moeite. 

Dagelijks hebben wij zo'n 700 orders in productie, over verschillende routes. PROPOS stuurt het geheel automatisch aan. Je hoeft zelf bijna niets te doen."

PROPOS bij OTM-Zenith

PROPOS voor stappenproducties in de praktijk

PROPOS bewijst zichzelf al jaren in de maakindustrie: metaal, hout, kunststof, glas, printing. PROPOS bleek de ideale oplossing voor stappenproducties in uiteenlopende branches. Zo ook voor de high-mix low-volume productie van drukkerij OTM-Zenith uit Brussel. Het bedrijf is Belgisch marktleider in het bestickeren en decoreren van machines, voertuigen en gebouwen. Daarnaast is OTM de leverancier van de officiële Belgische kentekenplaten. Managing Partner Kurt Persoons: ‘Ons proces is vrij complex. Je denkt ‘een sticker is een sticker’, maar dat is absoluut niet het geval.’  

  • Overzicht over 700 orders per dag
  • Volautomatische aansturing
  • Kortere doorlooptijden
  • Snelle implementatie 
  • Koppeling met Navision
  • Inzicht in productietijden en capaciteit
  • Duidelijke prioriteiten
  • Custom app integratie voor o.a. kwaliteitmanagement
Branche Stappenproducties -
Branche Stappenproducties -

Kortere doorlooptijden,
Duidelijke prioriteiten
en rust op de werkvloer.

Branche Stappenproducties -

Ontwikkeld in de praktijk, vóór de praktijk

PROPOS is ontwikkeld op de werkvloer van BOSCH Scharnieren. Dit bedrijf loopt al jaren wereldwijd voorop op het gebied van proces verbeteren met QRM en Lean Manufacturing. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring met uiteenlopende bedrijven en sectoren begrijpen wij snel waar voor u winstkansen liggen. Dit kan zijn met behulp van onze software, maar ook door het toepassen van principes van Lean of QRM. Vrijblijvend advies? Wij helpen u graag verder.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

Branche Stappenproducties -

Shop floor control
bij OTM-Zenith

Shop floor control bij OTM-Zenith