Functies

Wij gaan verder dan planning

PROPOS gaat verder dan alleen het maken van een volautomatische en altijd actuele planning. Onze technologie werkt voor uw gehele organisatie, van werkvloer, tot productieplanner, directie en inkoop, verkoop etc. 

Ervaar het gemak van planningssoftware die vrijgegeven orders vanuit uw ERP-systeem volautomatisch inplant en altijd actueel blijft, wat er ook verandert.

Meer >

Voorkom onnodig overwerken overwerken door pieken en dalen in de productieplanning vooraf op te vangen met de real-time automatic load balancing.

Meer >

Zodra een productiecel volgepland is, kan PROPOS orders die naar een andere productiecel moeten voor laten gaan en zo de doorstroom van orders garanderen.

Meer >

MCT-maps maken het mogelijk om inzicht te krijgen in verbetermogelijkheden binnen uw bedrijf. PROPOS kan deze MCT-maps voor u realiseren.

Meer >

Wilt u bijhouden hoe lang uw medewerkers aanwezig zijn en hoe productief zij zijn? In het PROPOS-scherm kan deze optie worden opgenomen.

Meer >

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u al uw software koppelen aan PROPOS. Zo kunt u rechtstreeks handelingen laten uitvoeren, aangestuurd door PROPOS.

Meer >

Als eerste ter wereld presenteert PROPOS Digital POLCA, een krachtige manier van ‘toeritdosering’ waardoor er geen file in uw fabriek ontstaat en uw productieorders gegarandeerd blijven stromen! Met alle positieve gevolgen voor uw onderhanden werk positie en uw levertijden. Graag leggen wij u persoonlijk alles uit over de kracht en de werking van dit systeem.

Lees meer over Digital POLCA

Met eigen ogen zien?

PROPOS bewijst zich dagelijks in de praktijk. Zelf zien hoe het werkt? U en uw medewerkers zijn van harte welkom. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.