propos shop floor control met MS Dynamics 365

Shop floor control met
Microsoft Dynamics

Werkt u met het ERP systeem van Microsoft Dynamics? Een goede keuze voor een sterk pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Waar uw ERP systeem stopt, gaat PROPOS verder. Maak kennis met ons unieke total shop floor control systeem voor het aansturen, monitoren en optimaliseren van uw productieproces.

ERP MS Dynamics productieplanning -
ERP MS Dynamics productieplanning -
ERP MS Dynamics productieplanning -

PROPOS en MS Dynamics: een krachtige combinatie

Door PROPOS te koppelen aan uw Microsoft ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS uw planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in uw bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. 

Snel live, dankzij onze plug & play koppeling met Dynamics

Wist u dat veel van onze klanten met een ERP systeem van Microsoft Dynamics werken? Van Navision en Axapta tot de cloud-based versie Dynamics 365: PROPOS beschikt over verschillende plug and play koppelingen voor de verschillende versies van Microsoft Dynamics. Dit versnelt en vergemakkelijkt de implementatie.

propos shop floor control bij stumabo precisiemessen team

Na zes maanden zijn we al van 52 procent leverbetrouwbaarheid gegaan naar zo’n 80 procent en zelfs weken met 91 procent, met zo’n 1700 artikelen. Dat is geweldig! Daarnaast hebben we onze WIP in een aantal maanden al meer dan gehalveerd. Dat is ongekend in zo’n korte tijd. Wat je niet in cijfers kunt vatten, dat is de rust op de werkvloer. De stressfactor is weg.

- managing director, Packo Inox

De volgende klanten profiteren al van de combinatie MS Dynamics en PROPOS software:

Verbeter uw processen

Bereik nog meer flow in uw productieproces met de geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen. PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar MS Dynamics zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

ERP MS Dynamics productieplanning -

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox