propos shop floor control met Plan-de-CAM-pagne

Shop floor control met
Plan-de-CAMpagne

Werkt u met het ERP systeem van Plan-de-CAMpagne? Een goede keuze voor een sterk pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Waar uw ERP systeem stopt, gaat PROPOS verder. Maak kennis met ons unieke total shop floor control systeem voor het aansturen, monitoren en optimaliseren van uw productieproces.

ERP Plan-de-CAMpagne productieplanning -
ERP Plan-de-CAMpagne productieplanning -
ERP Plan-de-CAMpagne productieplanning -

PROPOS en Plan-de-CAMpagne: een krachtige combinatie

Door PROPOS te koppelen aan uw PdC ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS uw planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in uw bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. 

Snel live, dankzij onze plug & play koppeling met Plan-de-CAMpagne

Wist u dat driemalig Factory of the Future winnaar Provan al jaren grote successen boekt met de combinatie PROPOS en Plan-de-CAMpagne? PROPOS heeft al plug and play koppelingen voor verschillende versies van Plan-de-CAMpagne, daarom kunnen we vaak al snel live met shop floor control.

propos shop floor control bij stumabo precisiemessen team

Het is moeilijk om er bepaalde zaken uit te lichten, maar op PROPOS zijn we toch wel vrij trots. Het systeem geeft iedereen behoorlijk wat zelfstandigheid en realtime inzicht. Het creëert veel rust in de organisatie, omdat iedereen kan zien wat de huidige stand van zaken is en wat er de volgende uren, dagen en weken zit aan te komen. Orders kunnen beter op elkaar worden afgestemd en iedereen is optimaal betrokken.

- driemalig Factory of the Future winnaar Provan

De volgende klanten profiteren al van de combinatie Plan-de-CAMpagne en PROPOS software:

Verbeter uw processen

Bereik nog meer flow in uw productieproces met de geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen. PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar Plan-de-CAMpagne zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

ERP Plan-de-CAMpagne productieplanning -