propos shop floor control met Eaxact

Productieplanning en werkvloeraansturing voor Exact

Werkt u met het ERP systeem van Exact? Een goede keuze voor een sterk pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Waar uw ERP systeem stopt, gaat PROPOS verder. Maak kennis met ons job shop execution system (JSES) voor het aansturen, monitoren en optimaliseren van uw productieproces.

ERP Exact productieplanning -
ERP Exact productieplanning -
ERP Exact productieplanning -

PROPOS en Exact: een krachtige combinatie

Door PROPOS te koppelen aan uw Exact ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS uw planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in uw bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. 

Sinds PROPOS is geen enkele productieorder meer te laat of incompleet de deur uitgegaan.

Snel live, dankzij onze plug & play koppeling met Exact

Wist u dat onze koppeling met Exact Online volledig geïntegreerd is? U kunt daarom snel live met werkvloer aansturing en productieplanning. Werkt u met een andere versie van Exact? Geen probleem! Ons shop floor control systeem is immers ontwikkeld op de werkvloer waar gewerkt wordt met Exact Globe. PROPOS heeft daarom plug and play koppelingen voor verschillende versies van Exact, zoals Exact Globe en Exact Online. Dit versnelt en vergemakkelijkt de implementatie.

ERP Exact productieplanning -
ERP Exact productieplanning -

PROPOS en Exact dé oplossing voor complexe productie bij ROFA

‘Samen met Exact hebben wij gekeken naar een aantal apps in het Exact App Center’, vertelt Ronald de Boer, eigenaar van ROFA. ‘We zijn eerst aan de slag gegaan met een standaard planapp, maar die konden het volume en de complexiteit van onze productie tóch niet aan. Dat was wel een deceptie. Tot wij zagen dat één van onze leveranciers met PROPOS werkte. Ik bel hem op en hij zei: “PROPOS is één van de beste investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan, kom maar eens kijken.” ’ 

PROPOS is gekoppeld aan ons ERP systeem Exact Online en stuurt de orders volautomatisch aan. Over de planning hoeven we daarom niet meer na te denken. Dankzij de inzichten in PROPOS kunnen we de doorlooptijden bovendien nóg korter maken. Dat levert een stuk minder stress op. Zo kunnen we ons meer met procesverbetering en de inhoud bezig houden. Hoe gaan we het doen? Elke klant heeft natuurlijk andere eisen.

De volgende klanten profiteren al van de combinatie Exact en PROPOS software:

Verbeter uw processen

Bereik nog meer flow in uw productieproces met de geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen. PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Het automatisch afboeken van materialen, registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar Exact zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

ERP Exact productieplanning -

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.  

Werkt u met Exact Online?

Met onze standaardkoppeling kunt u snel live met onze productieplanning en werkvloer aansturing. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865