propos shop floor control met Eaxact

Shop floor control met Exact

Werkt u met het ERP systeem van Exact? Een goede keuze voor een sterk pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Waar uw ERP systeem stopt, gaat PROPOS verder. Maak kennis met ons unieke total shop floor control systeem voor het aansturen, monitoren en optimaliseren van uw productieproces.

ERP Exact productieplanning -
ERP Exact productieplanning -
ERP Exact productieplanning -

PROPOS en Exact: een krachtige combinatie

Door PROPOS te koppelen aan uw Exact ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS uw planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in uw bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. 

Sinds PROPOS is geen enkele productieorder meer te laat of incompleet de deur uitgegaan.

Koppeling met Exact bij Wibio​

Snel live, dankzij onze plug & play koppeling met Exact

Wist u dat onze koppeling met Exact in samenwerking met Auxil en Exact is ontworpen? Ons shop floor control systeem is zelfs ontwikkeld op de werkvloer waar gewerkt wordt met Exact Globe! PROPOS heeft daarom plug and play koppelingen voor verschillende versies van Exact, zoals Exact Globe en Exact Online. Dit versnelt en vergemakkelijkt de implementatie.

propos shop floor control bij stumabo precisiemessen team

PROPOS is gekoppeld aan ons ERP systeem Exact Online en stuurt de orders volautomatisch aan. Over de planning hoeven we daarom niet meer na te denken. Dankzij de inzichten in PROPOS kunnen we de doorlooptijden bovendien nóg korter maken. Dat levert een stuk minder stress op. Zo kunnen we ons meer met procesverbetering en de inhoud bezig houden. Hoe gaan we het doen? Elke klant heeft natuurlijk andere eisen.

- koppeling Exact bij System flex

De volgende klanten profiteren al van de combinatie Exact en PROPOS software:

Verbeter uw processen

Bereik nog meer flow in uw productieproces met de geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen. PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Het automatisch afboeken van materialen, registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar Exact zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

ERP Exact productieplanning -

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex