Lean Manufacturing productieplanning

Software voor Lean Manufacturing

,,Wij hadden PROPOS software jaren eerder moeten hebben!”
Ton Vergunst, ESD Systeemwanden B.V.

PROPOS software is hèt softwaresysteem voor uw bedrijf als u volgens de principes van Lean Manufacturing of QRM wilt werken. PROPOS software ondersteunt uw Lean implementatie op de werkvloer en op kantoor.

PROPOS software zorgt voor de Lean Manufacturing productieplanning van uw productieorders. Het helpt met het verlagen van onderhanden werk en met het managen van uitzonderingen. PROPOS bewaakt levertijden en ondersteunt uw productiepersoneel zodat zij altijd met de juiste orders bezig zijn.

Kortom, wilt u verborgen kosten uit uw systeem halen en uw levertijden verkorten, dan nodigen wij u uit om PROPOS software te komen bekijken in onze fabriek waar succesvol Lean Manufacturing en Quick Response Manufacturing zijn geïmplementeerd. Uiteraard komen wij ook graag bij u om u meer informatie of een presentatie te geven.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op! Vul hiernaast uw gegevens in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Lean Manufacturing Software -

Met zeer gebruikersvriendelijke touchscreens helpt PROPOS uw medewerkers zodat zij altijd aan de juiste productieorder werken. Daardoor zijn de productie orders op tijd bij uw klant.

Lean Manufacturing Software -

PROPOS geeft u inzicht in de Lean planning. Het verzamelt een schat aan informatie zodat u altijd inzicht heeft in de situatie op de werkvloer. Real time en ook voor de komende weken. De doorlooptijdinformatie die PROPOS verzamelt en toont kunt u gebruiken voor het verder verbeteren van uw Lean implementatie (bijvoorbeeld MCT maps).

Lean Manufacturing Software -

Direct contact met ons?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet alleen software

Wij hebben niet alleen kennis van software maar ook van de praktijk van Lean Manufacturing en productieplanning. PROPOS software wordt namelijk ontwikkeld in een productiebedrijf. Dat geeft u de zekerheid van een succesvolle implementatie!