Strategisch

PROPOS is een uniek concept voor detailplanning en aansturing op de werkvloer. Het verbetert actief de flow op de werkvloer en creëert actief een pull productie. PROPOS verzamelt waardevolle informatie voor prestatiemetingen en -analyses die u kunt gebruiken voor continue verbetering op weg naar world class manufacturing.

Meet eenvoudig

Resultaten

U krijgt inzicht in de whitespace en blackspace van productieorders. Daardoor kunt u gericht verbeteringen laten doorvoeren en resultaten boeken.

Bottlenecks

PROPOS maakt probleemzones in uw productieproces duidelijk inzichtelijk. Dat maakt het mogelijk actie te ondernemen voor een optimale flow.

Capaciteit

U weet precies hoeveel werk wanneer ingepland staat en hoeveel mensen u daarvoor nodig heeft. Drukte kunt u voorzien.

Kostenbesparing

Dankzij de gegevens die PROPOS verzamelt over uw productieproces kunt u gericht problemen aanpakken en kosten gaan besparen.

Voor het (strategisch) management

Een schat aan informatie

PROPOS verzamelt een schat aan informatie over de processen in uw fabriek. Deze informatie kunt u analyseren en helpt u de juiste (strategische) beslissingen te nemen. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. U kunt bijvoorbeeld meer te weten komen over bottlenecks in uw fabriek en wanneer die ontstaan. U kunt wachttijden en doorlooptijden van orders in elk gedeelte van uw fabriek in kaart brengen. Ook uw interne en externe leverbetrouwbaarheid kunt u gemakkelijk monitoren.

Met al deze gegevens kunt u beslissingen nemen over hoe u uw levertijden verder kunt verkorten en de leverbetrouwbaarheid verder kunt verhogen. U kunt betere beslissingen nemen over investeringen die wel of niet moeten worden gedaan.

Strategie - Automatische planning

PROPOS verzamelt een schat aan informatie voor analyse.

Strategie - Automatische planning

PROPOS creëert zonder moeite MCT maps.

Artikelen

Met eigen ogen zien?

PROPOS bewijst zich dagelijks in de praktijk. Zelf zien hoe het werkt? U en uw medewerkers zijn van harte welkom. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.