PROPOS op de werkvloer

PROPOS brengt QRM productieplanning naar de werkvloer. Via gemakkelijk bedienbare touchscreens zien uw medewerkers direct welke orders nu het belangrijkst zijn, op basis van de planning. Uw medewerkers hoeven niet langer voor elke order aan de productieleider of planner te vragen aan welke order ze nu kunnen beginnen, maar gaan uit zichzelf met de juiste productieorders aan de slag.

Werkvloer - Automatische planning
Werkvloer - Automatische planning

QRM productieplanning op de vloer

De bovenste order is altijd de beste keuze. Met één tik op het scherm nemen uw productiemedewerkers een order in bewerking. Klaar?
Met een net zo simpele knop melden ze de bewerking gereed. Er staat duidelijk in beeld naar welke productiecel (ingedeeld op bewerkingen) de order nu moet.Uw productiemedewerker brengt de order naar de volgende productiecel en meldt hem daar aan in de buffer. Zo weet u altijd waar elke order is en wat de status is.

PROPOS op de werkvloer

Eén van de unieke aspecten van PROPOS is de integratie met de werkvloer. Feitelijk is dat waar PROPOS om draait: uw sterrenteam van spelers op de werkvloer. Via uiterst gebruikersvriendelijke schermen (touchscreens) toont PROPOS de mensen op de werkvloer precies de informatie die voor hen belangrijk is. Zij werken altijd aan de juiste order. Dreigt een order te laat te komen? Dan zien zij dat direct zodat zij de mogelijkheid hebben daar op tijd iets aan te doen. Verder zorgen de schermen in uw fabriek voor totale openheid en betrokkenheid op de productievloer. Via zeer gebruikersvriendelijke schermen ondersteunt PROPOS de medewerkers in uw fabriek en verzamelt PROPOS een schat aan informatie.
Werkvloer - Automatische planning

Real time overzicht

Uw productiemedewerkers zien real time veranderingen in de planning. De belangrijkste order is altijd de beste keuze voor de planning. Spoedbestellingen worden automatisch verwerkt.

Minder overwerken

PROPOS plant orders automatisch terug vanaf de leverdatum. Daardoor gaat elke order op precies het juiste moment in productie en komt overwerken veel minder voor.

Zelfstandiger werken

De praktijk laat zien dat productiemedewerkers het fijn vinden om zelfstandiger te kunnen werken. Ze nemen meer eigen verantwoordelijkheid en voelen zich meer betrokken.

Efficiënter werken

Nooit meer onnodig zoeken naar onderdelen die niet compleet zijn, of beginnen aan orders die nog lang niet in productie hoeven. Verlies niet langer tijd aan onnodige acties.

Werkvloer - Automatische planning

Spoedorders zijn verleden tijd

Van het fenomeen ‘spoedorders’ kunt u afscheid nemen. Zij verstoren niet langer uw productieproces. Via PROPOS verschijnt in elk deel van uw fabriek de belangrijkste order altijd bovenaan op het scherm. Zo zal deze op maximale snelheid door uw productie rollen.

Inzicht voor medewerkers

Naast informatie over actuele productieorders zien uw medewerkers ook wat de voorspelde werkvoorraad voor hen de komende tijd is. Zo kunnen zij zelf beter inschatten hoe druk het gaat worden, of er moet worden overgewerkt en of er wel of geen ruimte is om vrije dagen op te nemen. Bewustwording en eigen verantwoordelijkheid worden gestimuleerd.

Werkvloer - Automatische planning
Werkvloer - Automatische planning

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.  

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.