Tip 12

tip #12

Geproduceerde Aantallen module (GPA)

De Geproduceerde Aantallen module (ook bekend als GPA) biedt de mogelijkheid per productiecel de gerealiseerde aantallen en aantallen scrap bij te houden. Afhankelijk van de koppeling met uw ERP-pakket (1-wegkoppeling of 2-wegkoppeling), is het mogelijk om de data vanuit PROPOS naar uw ERP terug te schrijven.

Wanneer de GPA module is geactiveerd, zal PROPOS bij het gereed melden van een productieorder een scherm tonen waarin ingegeven kan worden wie de order gereed meldt en hoeveel aantallen er geproduceerd zijn. Ook is in te geven hoeveel scrap er is. Daarnaast is duidelijk te zien hoeveel stuks er geproduceerd zouden moeten worden. 

GPA detailscherm

Wanneer de GPA-module is geactiveerd, kan er ook voor gekozen worden om een tabblad in het fabrieksscherm weer te geven met de gedetailleerde informatie van de te produceren aantallen voor de geselecteerde productieorder. Via dit scherm is het ook mogelijk om tussenmeldingen van de aantallen in te geven, bijvoorbeeld aan het einde van de dag, wanneer nog niet alles klaar is, maar het geproduceerde aantal wel ingegeven dient te worden.

tip 12 GPA 2

Meer PROPOS

Meer weten over PROPOS? Op LinkedIn posten we regelmatig video’s, artikelen en cases. 

Volg ons nu!

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.