Tip 14

tip #14

MWR: Voortgangsindicator

De voortgangsindicator werkt als een soort zandloper en toont de huidige geschatte status van een order, op basis van de voorgecalculeerde productietijd, ten opzichte van de tijd dat de order al actief in bewerking is. De indicator begint te lopen wanneer de PO in bewerking wordt genomen. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt de indicator toe.

Zodra PROPOS detecteert dat de geklokte uren de voorgecalculeerde tijd overstijgen, wordt de indicator rood. Zie een voorbeeld hieronder:

Tip 14 - Tips NL

Hoe activeer ik de Voortgangsindicator?

De voortgangsindicator is te activeren via de instelling zoals uitgelegd in de PROPOS handleiding, hoofdstuk 11, onderdeel A, punt III 2. De instelling zal alleen werken na activatie van de Medewerkerregistratiemodule.

Meer PROPOS

Meer weten over PROPOS? Op LinkedIn posten we regelmatig video’s, artikelen en cases. 

Volg ons nu!

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.