Tip 3

tip #3

Bewerking on the fly aanpassen

Wist je dat het vanaf update v10.926 mogelijk is om bewerkingen in PROPOS on the fly aan te passen?

Dit is aan te passen via ‘Onderhoud > Systeem Instellingen > Enable assign operation function in authorization, office cell’. Activeer de instelling door deze op -1 te zetten.

Vervolgens is het mogelijk om vanuit het Autorisatiescherm de bewerking aan te passen door erop te klikken. Bijvoorbeeld naar een specifieke machine op de werkvloer. Daarmee kan eenvoudig werk worden verdeeld tussen verschillende machines/medewerkers. De gebruiker moet de juiste rechten hebben om de machinewijziging toe te kunnen brengen.

Ook vanuit het fabrieksscherm kan een bewerking/machine worden toegewezen door op de bewerking te klikken, als de gebruiker het recht ‘Nieuwe bewerking toevoegen (On the fly)’ heeft toegekend.

Graag voorzien wij je van meer informatie over hoe dit werkt en hoe hier in de praktijk mee kan worden omgegaan.

Tip 3 - Tips NL

Meer PROPOS

Meer weten over PROPOS? Op LinkedIn posten we regelmatig video’s, artikelen en cases. 

Volg ons nu!

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.