Tip 5

tip #5

Multi-select in bewerking nemen en gereed melden

Wist je dat het sinds update v10.926 mogelijk is om meerdere PO’s tegelijk in bewerking te nemen of gereed te melden?

Sommige productiecellen nemen vaak meerdere kleine productieorders tegelijk in bewerking. Dit komt bij klanten bijvoorbeeld voor bij het zagen van buis of staf. In het fabrieksscherm zijn meerdere productieorders nu gemakkelijk tegelijk te starten als de instelling ‘Multiselect in bewerking nemen toestaan’ is geactiveerd in Celonderhoud.

Als deze setting is ingeschakeld en je klikt in het fabrieksscherm op de tekst ‘In buffer (..)’ dan wordt het bufferscherm uitgeklapt. In dat scherm verschijnen vervolgens checkboxen en een knop waarmee je alle geselecteerde productieorders tegelijk kunt starten. Het aanklikken van de checkbox of de productorder zorgt dat de betreffende regel wordt geselecteerd.

buffer

Meer PROPOS

Meer weten over PROPOS? Op LinkedIn posten we regelmatig video’s, artikelen en cases. 

Volg ons nu!

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.