Tip 7

tip #7

Pop-up met info te tonen bij in bewerking nemen

Wist je dat het sinds v11.220 van PROPOS mogelijk is om automatisch een pop-up te tonen met de werkinstructies bij het in bewerking nemen van een productieorder?

In PROPOS zijn voor een PO en/of voor een cel binnen een PO werkinstructies mee te geven. Deze werkinstructies zijn via het celscherm op te vragen via PO-info. Het kan echter wenselijk zijn dat medewerkers die een PO starten, gegarandeerd deze werkinstructies zien.

Daarom kan vanaf nu worden ingesteld dat een pop-up met de betreffende melding(en) verschijnt bij het in bewerking nemen van een PO.

Zie het groene kader hierboven. Het gaat om een algemene systeeminstelling die voor alle cellen geldt. Met de eerste instelling op True (-1) verschijnt een pop-up als er PO werkinstructies zijn. Met de tweede instelling op True (-1) verschijnt een pop-up als er PO-cel instructies zijn. Via de derde instelling kun je ervoor zorgen dat de pop-up uitsluitend verschijnt wanneer de instructies een bepaalde reeks karakters bevat. Daarmee kun je zorgen dat niet altijd een pop-up verschijnt maar uitsluitend in de meest belangrijke situaties. Door af te spreken welke reeks karakters wordt gebruikt (bijvoorbeeld ‘!!:’) kan al vanuit het ERP systeem worden bepaald in welke situaties wel of geen pop-up in PROPOS zal verschijnen.

Meer PROPOS

Meer weten over PROPOS? Op LinkedIn posten we regelmatig video’s, artikelen en cases. 

Volg ons nu!

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.