Tip 9

tip #9

Auto-print PDF bijlagen of auto-print PO-voorblad

Wist je dat het sinds v11.220 mogelijk is om automatisch de werkbon van een productieorder door PROPOS uit te laten printen? Het is heel makkelijk: zorg dat de PO-werkbon met PONr.pdf als bijlage wordt meegestuurd. Vervolgens kun je de instellingen in PROPOS zó zetten zoals hieronder uitgelegd.

In deze versie is het ook mogelijk om automatisch alle bijlagen uit te printen. Het is echter niet altijd wenselijk om alle PDF bijlagen te printen. Daarom is het nu mogelijk om per cel in te stellen dat uitsluitend de PDF-werkbon met als bestandsnaam PONr.PDF automatisch geprint wordt.

Stel dat het PO nummer 100234-1 is dan zal PROPOS uitsluitend het PDF bestand met als bestandsnaam 100234-1.PDF printen als deze aanwezig is als bijlage voor de betreffende cel.

Meer PROPOS

Meer weten over PROPOS? Op LinkedIn posten we regelmatig video’s, artikelen en cases. 

Volg ons nu!

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.