ERP SAP productieplanning -

Shop floor control met SAP

Werkt u met het ERP systeem van SAP? Een goede keuze voor een sterk pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Waar uw ERP systeem stopt, gaat PROPOS verder. Maak kennis met ons unieke total shop floor control systeem voor het aansturen, monitoren en optimaliseren van uw productieproces.

ERP SAP productieplanning -
ERP SAP productieplanning -
ERP SAP productieplanning -

PROPOS en SAP: een krachtige combinatie

Door PROPOS te koppelen aan uw SAP ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS uw planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in uw bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. 

Snel live, dankzij onze plug & play koppeling met SAP

Wist u dat onze koppeling met SAP in samenwerking met SAP is ontworpen? Dankzij de standaard-koppeling voor SAP kunnen we vaak al snel live met shop floor control.

propos shop floor control bij stumabo precisiemessen team

Wat prettig is, is dat PROPOS een aantal taken overneemt van SAP. We hoeven maar één werkmap te autoriseren, of dat nou één item is of dertig items. Het wordt automatisch vrijgegeven in het ERP-systeem. De voortgang van productieorders wordt automatisch teruggekoppeld naar SAP. Logistiek ziet direct of alles af is en in de buffer ligt, dat is super overzichtelijk. Je moet PROPOS eigenlijk meemaken om te ervaren hoe handig het is. Voorheen hadden we een eenvoudiger ERP-systeem maar dat werd te beperkt. Met SAP en PROPOS kunnen we groeien.”

- Koppeling SAP bij WEIDMANN

De volgende klanten profiteren al van de combinatie SAP en PROPOS software:

Verbeter uw processen

Bereik nog meer flow in uw productieproces met de geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen. PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar SAP zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw productieprocessen te verbeteren met PROPOS? 

ERP SAP productieplanning -