Zet de volgende stap in uw digitale fabriek met PROPOS 4.0!

Bent u geïnteresseerd in het plannen, aansturen en optimaliseren van productieprocessen met veel variatie? Houdt uw bedrijf zich bijvoorbeeld bezig met het maken van producten van metaal, hout, kunststoffen of glas?
Maak dan kennis met de nieuwste versie van onze volautomatische productieplanning en werkvloeraansturing: PROPOS 4.0! Met onze nieuwe cloud-based software kunt u nog flexibeler gebruikmaken van PROPOS, zowel op Windows als MacOS, op de werkvloer én remote. Een intuïtief design, meer flexibiliteit, snellere communicatie en visuele data dashboards helpen u bij het realiseren van de volgende stap in uw digitale fabriek. Steeds meer bedrijven in Nederland en België kiezen voor PROPOS 4.0!

Al meer dan tien jaar helpt PROPOS software talloze maakbedrijven met een hoge variatie in productie bij het behalen van een optimale flow met kortere doorlooptijden, minder onderhanden werk, een hogere leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid. Dit zorgt voor rust op de werkvloer, gemakkelijker plannen met minder overhead en unieke data-inzichten voor continue procesverbetering.

De basis voor PROPOS is tien jaar geleden gelegd in de praktijk bij BOSCH Scharnieren B.V. In nauwe samenwerking met de grondlegger van QRM, prof. Rajan Suri, werd daar een uiterst succesvolle QRM-implementatie uitgevoerd. Dit maakt PROPOS, voor zover wij weten, de allereerste specifieke QRM/Lean software ter wereld. Vol trots presenteren we nu PROPOS 4.0, dezelfde kwaliteit die u gewend bent, ontwikkeld met de nieuwste technieken voor nog meer snelheid en flexibiliteit.

Zet de volgende stap in uw digitale fabriek met PROPOS 4.0! -

Flexibel koppelen aan uw ERP

Met PROPOS 4.0 bent u verzekerd van een systeem dat klaar is voor de toekomst. Het is ontwikkeld met moderne techniek, die grote flexibiliteit biedt en realtime communicatie mogelijk maakt met maximale snelheid. Deze nieuwe versie van PROPOS is eenvoudig te koppelen aan uw ERP-systeem. Werkt u met Ridder iQ, Exact (Online), Isah, MKG of Bemet (voorheen Plan de CAMpagne)? Dan kunt u met onze standaardkoppeling vaak al binnen 3 maanden live!

Altijd en overal bereikbaar

PROPOS 4.0 maakt het mogelijk dat u op elk moment realtime inzicht heeft in de status van uw productie, waar u ook bent. Dankzij de web-/cloudbased solution is PROPOS toegankelijk voor verschillende devices binnen uw organisatie: van Windows en Linux tot MacOS. Bovendien werkt u dankzij automatische updates altijd met de nieuwste versie van PROPOS en heeft u weinig eigen servercapaciteit nodig.

Nóg gebruiksvriendelijker

Een nieuw design, met nog meer mogelijkheden. De schermen van PROPOS 4.0 zijn ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid en stellen u in staat om PROPOS nog verder aan te passen naar uw specifieke wensen. Zo kunt u kiezen welke informatie wordt getoond en is het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig een afbeelding weer te geven bij het aanklikken van een productieorder. Uw werknemers hebben zo direct inzicht in de productspecificaties. Ook kunt u eenvoudig andere systemen integreren. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een link naar uw ERP-systeem of CAD-systeem. Uw medewerkers hebben op die manier snel toegang tot informatie die voor hen op dat moment belangrijk is.

Unieke data-inzichten voor procesverbetering

Op het nieuwe flexibele dashboard van PROPOS 4.0 kunt u direct en overzichtelijk de status van uw fabriek waarnemen. Voor een continue monitoring van de voortgang kunt u zelf bepalen welke tegels u plaatst op het dashboard. U kunt gemakkelijk tabellen en grafieken maken, kolommen toevoegen of verwijderen, schalen en meer.

Zet de volgende stap in uw digitale fabriek met PROPOS 4.0! -

Kies zelf welke tegels u laat zien:

  • Stel grafieken samen zoals u wilt: Met de grafiektegel krijgt u direct inzicht in de beschikbare capaciteit uw afdelingen (door ons ook productiecellen genoemd), machines en mensen.  Creëer totaaloverzichten van productiecellen, gecombineerde overzichten of monitor gedetailleerd per resource in uw proces.
  • Direct inzicht in de status per cel: U krijgt eenvoudig inzicht in de status per productiecel. Welke productiecellen presteren op dit moment goed en welke hebben aandacht nodig omdat zij een bottleneck dreigen te vormen, omdat er voorraadtekorten zijn of omdat bepaalde orders te veel achterstand hebben opgelopen? Los problemen op voordat uw klant er iets van merkt.
  • Monitor de interne leveringsbetrouwbaarheid van cellen: krijg real-time inzicht waar in uw bedrijf u verbeterprocessen kunt starten om de leveringsbetrouwbaarheid van uw fabriek als geheel te verbeteren.
  • Urenregistratie en Aantallen Geproduceerd: Middels de praktische urenregistratie in PROPOS 4.0 krijgt u direct inzicht in voor- en nacalculatie en de aanwezigheid van medewerkers. Houd geproduceerde én afgekeurde aantallen bij en analyseer waar mogelijkheden zijn voor verbetering.
  • Bewaak de output en bezettingsgraad: voor al uw productiecellen kunt u eenvoudig de output bewaken, inclusief productiviteitspercentage door de tijd heen. Ideaal voor cellen met een stabiele aanvoer.

Pull productie in een handomdraai

Naast real-time monitoring van het productieproces biedt PROPOS tal van analysemogelijkheden die u helpen de richting te geven aan verbeterprocessen. Leer van het verleden om in de toekomst sneller, vaker op tijd én met minder moeite te produceren.

Binnen 3 maanden live met onze standaardkoppelingen

Werkt u op dit moment met Exact Online, Isah, Bemet (voorheen Plan de CAMpagne), MKG of Ridder iQ? Met onze standaardkoppelingen kunt u vaak al binnen 3 maanden live gaan met PROPOS 4.0. Dankzij onze SaaS-oplossing bespaart u bovendien aanzienlijk op de opstartkosten van PROPOS.

Ook profiteren van een digitale fabriek met PROPOS 4.0?

Graag vertellen wij u meer over PROPOS 4.0. Bent u al een gebruiker van PROPOS 2.0 en bent u nieuwsgierig naar de voordelen van PROPOS 4.0 voor uw bedrijf? Overleg met ons welke oplossing het beste is voor u. Als bestaande klant van PROPOS krijgt u een flinke korting op de prijslijst van PROPOS 4.0 voor het aantal gebruikers en de modules die u nu ook afneemt.

Neem vrijblijvend contact met ons op via (+31) (0) 850 479 865 of info@propos-software.nl.

Zet de volgende stap in uw digitale fabriek met PROPOS 4.0! -

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Werkt u met Exact Online?

Met onze standaardkoppeling kunt u snel live met onze productieplanning en werkvloer aansturing. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.