PROPOS als spil in uw productie: Custom Apps

Automatisch etiketten printen vanuit PROPOS met informatie die deels uit uw ERP systeem komt? Materialen afboeken van de voorraad vanuit PROPOS? Automatisch naar iemand een e-mail sturen onder bepaalde omstandigheden? Het is nu mogelijk!
 
Met PROPOS Custom Apps maakt u PROPOS nog meer de spil van uw productieproces. Vanuit één centraal systeem – PROPOS – vraagt u informatie op uit andere systemen of stuurt u andere systemen aan, zonder telkens naar een andere applicatie te hoeven overschakelen.
 

Elke koppeling mogelijk

Custom Apps kunt u zien als applicaties die vanuit PROPOS worden gestart op het moment dat u een productieorder in een productiecel in bewerking neemt of gereedmeldt. Van die applicatie wordt dan binnen PROPOS het scherm getoond waarin de gebruiker kan werken. Ook kunnen automatische acties worden uitgevoerd zonder dat daar een scherm voor hoeft te worden geopend. Verder kan worden ingesteld dat toestemming van de Custom App nodig is om in PROPOS een productieorder in bewerking te nemen of gereed te melden. Zo kan worden gegarandeerd dat bepaalde informatie is verzameld voordat de gebruiker verder kan.
 
Naast applicaties bij het in bewerking nemen of gereedmelden, kan PROPOS ook algemene applicaties voor productieorders aanroepen of applicaties die niet specifiek met een bepaalde productieorder samenhangen.
 

Werkt samen met uw systemen

Met Custom Apps kan PROPOS naadloos samenwerken met uw ERP systeem, HRM systeem, kwaliteitsysteem, software van vervoersbedrijven, enzovoort. Het kan printers of andere apparatuur aansturen op basis van bepaalde voorwaarden. Zaken waarvoor uw mensen nu moeten overschakelen naar andere systemen of die nu te complex zijn om in productie te registreren of meten, komen binnen handbereik.
 
PROPOS als spil in uw productie: Custom Apps -
 

PROPOS als spil in uw productie

De mogelijkheden van PROPOS Custom Apps zijn eindeloos. Hieronder een aantal voorbeelden om te verduidelijken waar u zoal aan kunt denken.
 
* Bij het in bewerking nemen of gereedmelden van een PO automatisch een etiket of document (tekening) laten afdrukken op een printer in productie. Al dan niet uitsluitend bij bepaalde klanten of producten.
 
* Bij het gereedmelden van een PO kwaliteitgegevens (meetgegevens) verzamelen. Dit kan structureel voor elke PO, voor bepaalde klanten of steekproefsgewijs. De app kan zo worden geprogrammeerd dat deze geen toestemming aan PROPOS geeft om de PO gereed te melden zo lang niet alle meetgegevens zijn ingevuld door de gebruiker.
 
* Bij het in bewerking nemen of gereedmelden van bepaalde PO’s op bepaalde cellen iemand een e-mail sturen, binnen uw bedrijf of daarbuiten.
 
* Bij het gereedmelden van een PO het geproduceerde aantal opvragen en dat verwerken in uw ERP systeem. Als er scrap is, dan de reden daarvan registreren.
 
* Bij het gereedmelden van een PO het materiaalverbruik in uw ERP systeem afboeken.
 
* Bij het finaliseren van een PO de gemaakte artikelen op de voorraad bijboeken.
 
* Van een PO in een bepaalde cel opvragen wat kwaliteitsissues in het verleden zijn geweest en die tonen aan de gebruiker.
 
* Het verzendproces van klantorders in uw ERP systeem vanuit PROPOS aansturen zodat medewerkers niet telkens tussen verschillende schermen hoeven schakelen of het complexe ERP systeem niet hoeven te gebruiken.
 

PROPOS als spil in uw productie: Custom Apps -

Impressie: schermen die met uw ERP systeem gegevens uitwisselen, als Custom App in PROPOS.

 
Voor uw eigen bedrijf kunt u zelf vast ook voorbeelden bedenken die voor u van toepassing kunnen zijn. Misschien wilt u met ons van gedachten wisselen over wat wij denken dat de mogelijkheden voor u zijn gebaseerd op uw specifieke situatie. Wij denken graag met u mee.

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.