PROPOS verwelkomt machinefabriek JMBA BV uit het Brabantse Someren!

Welkom JMBA uit het Brabantse Someren! JMBA is een vooraanstaande machinefabriek met een rijke geschiedenis in het bewerken van metalen en kunststoffen. Het bedrijf is gespecialiseerd in plaatwerk, draai- en freeswerk, en heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd in de maakindustrie. JMBA heeft de ambitie om haar productieproces beter in controle te krijgen door doorlooptijden te verkorten, leverbetrouwbaarheid te verbeteren. Onlangs spraken we Aaron van Bragt van JMBA, om meer inzicht te krijgen in hun uitdagingen en de redenen achter de keuze voor PROPOS software.

We zijn een team van ongeveer 50 mensen, gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen. We verwerken een enorme stroom van zo’n 4000 productieorders per week, dit komt neer op maar liefst 50.000 geproduceerde producten”

Complexe uitdagingen voor JMBA

“We zijn een team van ongeveer 50 mensen, gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen. We verwerken een enorme stroom van zo’n 4000 productieorders per week, dit komt neer op maar liefst 50.000 geproduceerde producten. We liepen tegen problemen aan bij het plannen in ons huidige ERP-systeem. Het werkte gewoon niet zo soepel als we zouden willen.” Aldus Aaron.

PROPOS verwelkomt machinefabriek JMBA BV uit het Brabantse Someren! -

Net als veel andere productiebedrijven had JMBA te maken met complexe uitdagingen. Het beheren van productieprocessen met verschillende bewerkingen, het inplannen van manuren, en het waarborgen van leverbetrouwbaarheid voor klanten waren cruciale aspecten van hun dagelijkse bedrijfsvoering. “We willen met PROPOS ons productieproces vlekkeloos laten verlopen en inzicht krijgen in elk aspect van ons werk. We streven naar betere inzichten in ons werk en willen de doorlooptijd verder verkorten”.

PROPOS verwelkomt machinefabriek JMBA BV uit het Brabantse Someren! -

We willen met PROPOS ons productieproces vlekkeloos laten verlopen en inzicht krijgen in elk aspect van ons werk. We streven naar betere inzichten in ons werk en willen de doorlooptijd verder verkorten”

Standaardkoppeling met Ridder iQ

Na uitgebreid onderzoek kwam JMBA tot de conclusie dat PROPOS de ideale oplossing biedt. PROPOS is naadloos geïntegreerd met het ERP-systeem van het bedrijf, Ridder iQ. Onze standaardkoppeling met Ridder iQ biedt JMBA de mogelijkheid om binnen no-time en efficiënt gebruik te kunnen maken van PROPOS. Ze hebben hierbij gekozen voor de modules Urenregistratie en Aantallen Registratie. Het bedrijf kan nu sneller en realistischer leverdata aan klanten beloven, waardoor de algehele klanttevredenheid verbeterd.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking, met het doel om het productieproces van JMBA nóg verder te optimaliseren met behulp van PROPOS!

Ook snel live met volautomatische productieplanning voor ECI Ridder iQ ERP Software? 

PROPOS verwelkomt machinefabriek JMBA BV uit het Brabantse Someren! -

Door PROPOS te koppelen aan uw Ridder ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS uw planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real-time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leverings-performance en de mensen in uw bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. Nieuwsgierig naar de mogelijkheid om PROPOS te koppelen aan uw ERP-systeem?

Lees meer over onze koppeling met Ridder iQ >>>

PROPOS verwelkomt machinefabriek JMBA BV uit het Brabantse Someren! -

Meer over machinefabriek JMBA BV?

Maak kennis met machinefabriek JMBA BV:
www.jmba.nl

PROPOS verwelkomt machinefabriek JMBA BV uit het Brabantse Someren! -

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.