PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow

Wist u dat de meeste van onze klanten gebruikmaken van het ERP systeem Microsoft Dynamics Navision? Wat dat betreft kunnen wij Navision met recht onze Valentijn van dit jaar noemen. PROPOS heeft bovendien al een koppeling voor meerdere versies van het ERP systeem van Navision. Een prettige voorbode voor een vlotte implementatie dus!

NAVISION en PROPOS

Heeft u het ERP systeem van MS Dynamics Navision? Een goede keuze voor een krachtig pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Want van het actief ondersteunen en optimaliseren van de processen hebben ontwikkelaars van ERP systemen geen kaas gegeten. Wij gelukkig wel. En onze kennis en ervaring zit verpakt in PROPOS software. Alles over onze volautomatische planning

PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow -

PROPOS koppeling met ERP systeem

Door PROPOS te koppelen aan jullie Microsoft ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS jullie planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in je bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. Daarnaast biedt PROPOS geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen.

PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow -
PROPOS leest de productieorders in vanuit uw ERP systeem en verzorgt vervolgens de volautomatische planning en aansturing van uw werkvloer met gebruiksvriendelijke schermen.

PROPOS één geïntegreerde oplossing voor uw bedrijf

PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar Microsoft Dynamics zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow -

PROPOS ERP-koppelingen

PROPOS wordt gekoppeld aan uw ERP-systeem en leest uw productieorders direct in. Vervolgens neemt PROPOS de planning en aansturing volledig en volautomatisch over. Voor de volgende systemen hebben wij al een ERP-koppeling beschikbaar:

  • Navision
  • MS Dynamics
  • Plan-de-CAMpagne
  • Ridder IQ
  • MKG
  • Exact Online
  • Exact Globe
  • SAP
  • Admin2Win

Staat uw ERP-systeem er niet bij? Neem dan even contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij een koppeling ontwikkelen. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor uw bedrijf!

Ervaringen van klanten met PROPOS in de praktijk

Bekijk ook onze referentiecases! Zo waren wij laatst op bezoek bij Visser Spiegels & Glas om te vragen naar hun ervaringen met PROPOS en hun keuze voor PROPOS als shop floor control systeem.

Visser kiest voor PROPOS
“Snelheid is echt ons ‘trucje’ zeggen wij altijd, daar kunnen andere bedrijven niet tegenop”, vertelt Gilles Visser, werkvoorbereider. En PROPOS gaat het familiebedrijf daarbij helpen: “Met PROPOS krijgen we meer overzicht in wat we moeten doen, wanneer we het moeten doen en wat daarbij de beste volgorde is. Daarnaast kunnen we ook zien waar en wanneer het druk is, waardoor we kunnen schakelen met capaciteit. Voor de werkvoorbereiding gaat het enorm schelen in de planning. Je hebt veel meer tijd om actiever met klanten bezig te zijn.”

LEES MEER

Laatste nieuws

propos julian stark lean qrm kooima

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.