Snel stappen maken met PROPOS

Veel bedrijven denken dat ze eerst met allerlei QRM/Lean consultants aan de slag moeten om orde in de chaos te scheppen voordat ze de stap naar PROPOS kunnen maken. Dat zijn vaak lange trajecten waar veel tijd en geld in gaat zitten, en die helemaal niet nodig zijn. Je kunt meteen al PROPOS introduceren in je bedrijf en direct inzicht krijgen in het onderhanden werk en de knelpunten. Je begint direct met besparen en signaleert de verbetermogelijkheden die anders pas veel later aan het licht zouden komen.
 
Eigenlijk heel simpel dus, en helemaal niet zo’n ingewikkeld traject. Zie het zo, als bedrijf ga je ook niet eerst nog een tijd je boekhouding op papier zitten doen, of je tekenaars op een tekentafel laten tekenen voor ze met de computer aan de slag gaan. Ze gaan meteen van start met het ERP-systeem of 3D-CAD-systemen. Zo werkt het ook met PROPOS. Snel stappen maken, zonder lang voortraject.

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on email
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.