Drameco: meer mogelijk met flow in productie

Welkom Drameco uit Coevorden! Drameco is specialist in de wereld van winkelinrichting en displays, en nog veel meer. Niet voor niets staat het bedrijf bekend als de ‘mogelijkmakers in metaal’. Door de grote variatie in producten, orders en routes is PROPOS bij uitstek geschikt voor de high-mix low-volume productie van Drameco. PROPOS zal bij Drameco meer flow in de productie te realiseren. Zo wordt niet alleen de leverbetrouwbaarheid geoptimaliseerd, het bedrijf kan bovendien nóg meer mogelijk maken in metaal. We kijken daarom uit naar een succesvolle samenwerking!

Drameco: meer mogelijk met flow in productie -

Even voorstellen… Drameco: mogelijkmakers in metaal

Drameco is specialist in de wereld van winkelinrichting en displays. Zo produceert het hoogwaardige metalen manden, schappen, bakken en displays. Maar het bedrijf doet nog véél meer. Niet voor niets is Drameco de ‘mogelijkmaker in metaal’. Van metalen frames en roosters tot beugels en wagentjes: het bedrijf produceert metalen technisch producten met een maximale lengte van 2 meter. Daarnaast maken zij combinaties van metaal met hout, karton en kunststof. Veel variatie dus! 

High-mix low-volume met veel bewerkingen

Zo’n 50 toegewijde medewerkers maken deze grote variatie in producten en onderdelen mogelijk. Van het ontwerpen, verbinden of omkatten, tot het monteren, samenstellen en verbeteren of combineren met andere materialen; het gebeurt allemaal met korte lijnen en een modern machinepark. Door de grote variatie in producten, orders en routes is PROPOS bij uitstek geschikt voor deze high-mix low-volume productie!

Drameco: meer mogelijk met flow in productie -

Meer flow in productie en snelle levertijden

Dankzij de korte lijnen in het bedrijf en hun flexibele instelling kent Drameco al korte levertijden voor hun vele verschillende producten. Met PROPOS nemen zij de volgende stap om die levertijden nog beter te borgen én verder in te korten. Bovendien zal dit met meer flow in de productie gebeuren, omdat PROPOS voor al die verschillende producten de optimale route berekent en de orders op de vloer aanstuurt. We kijken daarom uit naar een succesvolle samenwerking!

“Drameco kiest voor PROPOS software. Dit helpt ons om de levertijden nog verder in te korten door de flow in de productie te verbeteren en zo de leverbetrouwbaarheid te optimaliseren. Zo maken wij nog meer mogelijk in metaal. Wij verheugen ons op de samenwerking.”

Koppeling Ridder IQ

PROPOS wordt bij Drameco gekoppeld aan het ERP systeem Ridder IQ van Ridder Data Systems. Omdat wij hiervoor al een standaardkoppeling hebben, verwachten wij snel live te kunnen. Daarnaast maakt Drameco gebruik van de modules Medewerkerregistratie en Geproduceerde Aantallen voor waardevolle inzichten. Dit gaat de registratie van productietijden en geproduceerde aantallen en uitval sterk verbeteren. We kijken daarom uit naar een succesvolle samenwerking!

propos shop floor control met RidderIQ
RidderIQ

Meer Drameco?

Maak kennis met Drameco:

https://www.drameco.nl/

Drameco: meer mogelijk met flow in productie -

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.