LIVE bij Filame!

Vandaag zijn wij LIVE gegaan bij Filame uit Nivelles! Filame heeft een gevarieerde productie door te leveren van stukwerk tot grote series voor tal van sectoren in de industrie. Het is daarom niet zo vreemd dat het gekozen heeft voor QRM als werkwijze met de hulp van het shop floor control systeem van PROPOS.

Filame produceert veren en draadvormen en voorziet in stansen, persen, plaatbewerking en lassen in uiteenlopende sectoren, met name in de automobiel- en bouwsector. Bijzonder is dat producten binnen 24 uur geleverd worden binnen Europa. Hun klantenbestand bestaat bovendien uit wereldspelers in hun vakgebied (waaronder topmerken als Audi en Caterpillar). Een snelle doorlooptijd is dus een must! Met PROPOS gaan we zorgen dat we er nog meer flow in de productie komt.

Doordat PROPOS al vroeg als testomgeving draaide, kon het productiepersoneel al zo’n 6 weken oefenen met de software. Dit heeft ervoor gezorgd dat de live-gang gemakkelijk verliep.

QRM cellen bij Filame

Filame heeft gekozen voor veel QRM-werkcellen. Deze zijn allemaal netjes afgekaderd met lijnen. Bovendien heeft elke cel een aparte werkplek met PROPOS-scherm. Heel overzichtelijk!

De directeur van Filame, Albert Bechet, bleek in onze samenwerking bijzonder op de hoogte te zijn van QRM en wil dit tot in alle detail juist toepassen. Wij zijn er daarom van overtuigd dat PROPOS hier een mooi resultaat zal gaan leveren!

www.filame.com/nl

LIVE bij Filame! -
Bron: www.filame.com/nl/over-filame/

Verder lezen?

Recent interviewden wij Visser Spiegels & Glas over hun keuze voor PROPOS en de implementatie van ons shop floor control systeem. Lees er alles over in onze referentiecase!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste projecten en handige inzichten voor procesverbetering? Volg ons op LinkedIn!

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on email
E-mail naar een collega

Verder lezen: