Merrem Kunststoffen: consistent snel leveren met shop floor control

Welkom Merrem Kunststoffen uit Dinxperlo! Merrem is specialist in het bewerken van allerlei soorten kunststoffen en het leveren van kunststof plaat- en stafmateriaal. Dankzij de efficiënte en geautomatiseerde productieprocessen kent Merrem al buitengewoon snelle levertijden voor haar klanten. Met PROPOS worden deze levertijden nog beter geborgd dankzij realtime monitoring en kortere doorlooptijden. Omdat we al een koppeling voor het ERP systeem Ridder IQ hebben, verwachten we snel live te kunnen. We kijken daarom uit naar een succesvolle samenwerking!

Merrem Kunststoffen: consistent snel leveren met shop floor control -

Even voorstellen… Merrem Kunststoffen

Merrem Kunststoffen is specialist in het bewerken van allerlei soorten kunststoffen en het leveren van een ruim assortiment kunststof plaat-, stafmateriaal door heel Nederland, direct uit eigen voorraad. Het bewerken van kunststoffen gebeurt in enkelstuks en grote series van o.a. slijtvaste kunststoffen, constructie kunststoffen, fluorhoudende kunststoffen, transparante kunststoffen, high performance kunststoffen, foodgrade kunststof, thermische isolatiematerialen en composieten. Niet voor niets is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste bewerkers van technische kunststoffen in Nederland en zelfs van Europa.

High-mix low-volume met veel bewerkingen

Merrem Kunststoffen heeft zo’n 60 medewerkers in productie die zich met behulp van een geavanceerd machinepark dagelijks toeleggen op vele verschillende bewerkingen: voornamelijk draaien en frezen van kunststof, maar ook o.a. zagen, afbramen, assembleren en verlijmen.

Recent is het bedrijf verhuisd naar een volledig nieuwe locatie aan de Jaegerinkweg in Dinxperlo. Hierdoor hebben zij hun bedrijfsprocessen nog verder kunnen optimaliseren. Innoveren en automatiseren zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze focus zorgt bij Merrem voor efficiency, korte levertijden en scherpe prijzen. Met PROPOS zetten zij de volgende stap in hun optimalisatie!

Merrem Kunststoffen: consistent snel leveren met shop floor control -

Automatisering productieprocessen voor een betere service

PROPOS zal bij Merrem de orders volautomatisch gaan plannen op de werkvloer, de doorlooptijden verkorten en de leverbetrouwbaarheid verhogen. Dankzij de (half)geautomatiseerde productieprocessen, vakmensen in tweeploegendiensten en robots kende Merrem al buitengewoon snelle levertijden voor haar klanten. Met PROPOS worden deze snelle levertijden niet alleen geborgd, het geeft Merrem ook de ruimte en de tijd om zich nog meer met de klant bezig te houden, door volledig op de informatie uit PROPOS te vertrouwen. Zo denkt het bedrijf graag mee met de klant over het eindproduct. Welke materialen en bewerkingen zijn het meest geschikt voor de gewenste toepassing?

Koppeling Ridder IQ

PROPOS wordt bij Merrem Kunststoffen gekoppeld aan het ERP systeem Ridder IQ van Ridder Data Systems. Omdat wij hiervoor al een standaardkoppeling hebben, verwachten wij snel live te kunnen. Daarnaast maakt Merrem gebruik van de module Geproduceerde Aantallen voor waardevolle inzichten. We kijken daarom uit naar een succesvolle samenwerking!

propos shop floor control met RidderIQ
RidderIQ

Meer Merrem Kunststoffen?

Maak kennis met Merrem Kunststoffen:

www.merrem-kunststoffen.nl

Merrem Kunststoffen: consistent snel leveren met shop floor control -

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Shop floor control
bij Drameco

Shop floor control bij Drameco

Shop floor control
bij Duits

Shop floor control bij Duits

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control bij Packo Inox

Shop floor control
bij System Flex

Shop floor control bij System Flex

Shop floor control
bij Merrem

Shop floor control bij Merrem Kunststoffen

PROPOS met eigen ogen in actie zien?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Vraag nu een demo aan!

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Welkom terug!

Vertelt u ons iets meer over uw bedrijf, wellicht kunnen wij u verder helpen.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden van PROPOS voor uw bedrijf zijn. U kunt ook een demo aanvragen.

Liever even bellen?

 (+31) (0) 850 479 865

Heeft u een vraag over PROPOS of shop floor control?

Stel gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag

Bedankt!

Bedankt voor uw vraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u in de tussentijd meer weten over PROPOS in de praktijk? Download hier onze praktijkcases.