PROPOS verwelkomt Snijtech als klant

Wolkom Snijtech út Jouwer!

PROPOS verwelkomt Snijtech als klant. Dit full service snijbedrijf verwerkt aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal tot maatwerkonderdelen voor een veelvoud aan constructies. Het bedrijf heeft de laatste jaren een stormachtige groei doorgemaakt als toeleverancier voor de jacht- en scheepsbouwbranche, maar levert ook voor de industrie en architectonische projecten.

Door gebruik te maken van de meest moderne technieken kunnen zij hun klanten onderdelen tot op 0,1 mm nauwkeurigheid garanderen. Dankzij een efficient orderproces weten zij snel te schakelen tussen omvangrijke projecten met meer dan duizend onderdelen en incidentele orders voor maatwerk. Met PROPOS wordt dat nog beter gewaarborgd.

Van visboten tot megajachten

Met 20 jaar ervaring is Snijtech met recht prominent toeleverancier van de Nederlandse jacht- en scheepsbouwbranche. Inmiddels is het bedrijf inmiddels co-maker voor een groot aantal Nederlandse en buitenlandse jachtbouwers. Van kleine visboten tot megajachten. Snel meer over dit mooie project!

Even sfeer proeven? bekijk de aflevering van het bedrijf in Discovery Channel’s Superyachts.

www.snijtech.nl

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on email
E-mail naar een collega

Laat een reactie achter

Direct contact
close slider

QRM productieplanning

Support of een vraag?
Bel ons nu:
(+31) (0) 850 479 865

Of laat hier uw gegevens achter.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.