PROPOS verwelkomt Snijtech als klant

Wolkom Snijtech út Jouwer!

PROPOS verwelkomt Snijtech als klant. Dit full service snijbedrijf verwerkt aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal tot maatwerkonderdelen voor een veelvoud aan constructies. Het bedrijf heeft de laatste jaren een stormachtige groei doorgemaakt als toeleverancier voor de jacht- en scheepsbouwbranche, maar levert ook voor de industrie en architectonische projecten.

Door gebruik te maken van de meest moderne technieken kunnen zij hun klanten onderdelen tot op 0,1 mm nauwkeurigheid garanderen. Dankzij een efficient orderproces weten zij snel te schakelen tussen omvangrijke projecten met meer dan duizend onderdelen en incidentele orders voor maatwerk. Met PROPOS wordt dat nog beter gewaarborgd.

Van visboten tot megajachten

Met 20 jaar ervaring is Snijtech met recht prominent toeleverancier van de Nederlandse jacht- en scheepsbouwbranche. Inmiddels is het bedrijf inmiddels co-maker voor een groot aantal Nederlandse en buitenlandse jachtbouwers. Van kleine visboten tot megajachten. Snel meer over dit mooie project!

Even sfeer proeven? bekijk de aflevering van het bedrijf in Discovery Channel’s Superyachts.

www.snijtech.nl

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on email
E-mail naar een collega

Verder lezen:

Support of een vraag?

Bel ons: (+31) (0) 850 479 865
Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beste bezoeker, i.v.m. technische problemen hebben wij berichten via onze contactformulieren niet goed ontvangen. Mocht u in de laatste weken een bericht hebben verstuurd en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Verzend alstublieft nogmaals uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op. Hartelijke groet, het PROPOS team.