SMART Production Day groot succes!

Afgelopen donderdag 26 september vervulde PROPOS een bijzondere rol op de Smart Production Day in Antwerpen, het evenement voor Lean, QRM en Smart Excellence. Met 200 bezoekers was het door Agoria en Lean Lead georganiseerde event bovendien volledig uitverkocht!

Niet alleen was onze QRM-adviseur Julian Stark ter plaatse met een portable PROPOS point om de functionaliteiten van PROPOS live te testen, onze software werd ook nog eens besproken in het QRM-succesverhaal van BOSCH Scharnieren.

Namens BOSCH Scharnieren was Fried Kaanen als spreker aanwezig op het congres. Hij liet zien hoe BOSCH Scharnieren haar doorlooptijden heeft verkort en de leverbetrouwbaarheid naar het hoogste niveau heeft gebracht door gebruik te maken van de methodieken van QRM en de implementatie van PROPOS en onze digital POLCA module.

Hieronder een impressie van dit geslaagde event, met dank aan de geweldige foto’s die door Agoria gemaakt zijn:

SMART Production Day groot succes! -
propos qrm shop floor control
lean lead agoria propos stand shop floor control scherm
qrm propos scherm shop floor control

Verder lezen

Recent spraken wij met Jan Pauwels, managing director van PMC over zijn drive uit te groeien tot een Factory of the Future. Het resultaat was een openhartig interview over zijn weg ‘Van Crisis tot QRM’.

Meer weten over de methode die BOSCH zo succesvol toepast? Lees dan het interview ‘10 jaar QRM bij BOSCH Scharnieren‘ van procesverbeteren.nl, een kennisplatform over methodes die zorgen voor meer flow in uw bedrijf.

Interessant artikel? Stuur 'm door!

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on email
E-mail naar een collega

Laat een reactie achter

Direct contact
close slider

QRM productieplanning

Support of een vraag?
Bel ons nu:
(+31) (0) 850 479 865

Of laat hier uw gegevens achter.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.